De grønne asparges titter frem, krydderurterne springer så småt frem i drivhusene, og Ingrid-ærten er et perfekt match til disse spæde grøntsager og urter. Denne salat er frisk og grøn og emmer af forår og sommeren, der kommer.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingridærterne skal stå i blød natten over, eller minimum 12 timer. Herefter koges de i nyt vand som anvist på posen, til de er møre.
Nip bunden af aspargesene og skyl dem grundigt, inden de skæres i 2 cm stykker. Steg aspargesstykkerne i én spsk olivenolie ved høj varme, indtil de får farve. Tag de stegte aspargesstykker af panden og put dem i en skål. Bland de kogte ingridærter og artiskokkerne ned i skålen med aspargesstykkerne. Skyl og hak persillen og dilden fint, og vend dem i salaten. I en lille separat skål blandes citronsaften, én spsk olivenolie, salt og peber. Dressingen vendes i salaten, og den er nu klar til servering. Server til en god fisk eller en lækker bøf med kartofler.
Opskriften er udviklet og skrevet af Mikkeline Wennerberg Larsen
Tag del i en kulinarisk rejse, hvor hver opgave, fra at skrælle en kartoffel til at bage en tærte, bliver en mulighed for at lære og udvikle sig. 'Det Levende Køkken' i Østermarie er mere end madlavning; det er et fællesskab, der inspirerer til personlig udviking og skaber livslange venskaber.
Her får du modet til at prøve nye ting, uanset om du er nybegynder eller erfaren kok. Lær at lave mad med produkter fra Food Bornholm, og bliv inspireret til en sundere og sjovere hverdag med mad.