Rød linsesuppe med gulerødder og kokosmælk

Antal personer: 4-6 personer

Ingredienser

  • 450 g gulerødder
  • 4 kartofler
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 100 g røde linser
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 grøntsagsbouillonterninger
  • 10 g revet ingefær
  • 2 tsk karry
  • Saft af 1 lime
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 1 L vand
  • 2 tsk groft salt

Fremgangsmåde

  1. Skræl og skær gulerødder, kartofler og løg i stykker.
  2. Pil og hak hvidløgsfed. Riv ingefæren.
  3. Kom alle ingredienser undtagen salt i en gryde.
  4. Bring suppen i kog.
  5. Sæt låg på og lad simre ca. 30 minutter ved svag varme.
  6. Tilsæt salt.
  7. Blend suppen, til den er glat.
  8. Juster tykkelsen med ekstra vand om nødvendigt.
Se alle opskrifter
Vi anbefaler

Det Levende Køkken

Tag del i en kulinarisk rejse, hvor hver opgave, fra at skrælle en kartoffel til at bage en tærte, bliver en mulighed for at lære og udvikle sig. 'Det Levende Køkken' i Østermarie er mere end madlavning; det er et fællesskab, der inspirerer til personlig udviking og skaber livslange venskaber.

Her får du modet til at prøve nye ting, uanset om du er nybegynder eller erfaren kok. Lær at lave mad med produkter fra Food Bornholm, og bliv inspireret til en sundere og sjovere hverdag med mad.

Læs mere
image